lauantai, 25 kesäkuun

Uudistunut Silja Serenade:
Harmoninen ja vaudikas showboat

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kaikki ei aina suju niin kuin Strömsössä, ei tälläkään kertaa, mutta loppu hyvin, kaikki hyvin,” kiteytti Tallink Siljan uudistusprosessin viestintäjohtaja Marika Nöjd esitellessään kasvonsa pessyttä Silja Serenadea Helsingissä.  Hän viittasi uudistustyössä telakalla sattuneisiin viivästyksiin, joista onneksi selviydyttiin ja laiva saatiin taas liikenteeseen.

Teksti ja kuvat Marja-Liisa Kinturi

Uudistukset näyttäytyvät asiakkaille aiempaa harmonisempana ja yhtenäisempänä ilmeenä. Keskeisimmät uudistukset ovat kasvonsa pessyt yökerho Starlight ( entinen Atlantic Palace) ja sen viihtyisä keulabaari Sea View Lounge, fine dining –ravintola Bon Vivant, grilliravintola Grill House sekä laivan Sea Pub.

Laivan promenadi tarjoaa runsaasti yllätyksiä.

Keulabaarissa asiakkaat pääsevät nauttimaan paraatipaikalla upeista merimaisemista, Marika Nöjd sanoo.

Uudistuksia on tehty myös hyteissä samoin kuin porras- ja hyttikäytävillä. Esimerkiksi hyttikäytävien matoissa väritys on laivan toisella puolella tummansininen ja turkoosi, toisella puolella harmaa ja turkoosi. Matoissa on käytetty kierrätysmateriaaleja ja niiden käyttöiän päättyessä ne kelpaavat edelleen kierrätykseen. Hyteissä on uusittu tekstiilit, seinäpinnat, kalusteet ja valaistus, ja kaikkien yli 900 hytin ovien numerokyltit on uusittu teeman mukaiseksi.

The Great Gatsby -show uudistetussa Starlight-yökerhossa on värikkyydessään ja vauhdikkuudessaan verratonta viihdettä.

 

Harmonisten tilauudistusten vastapainoksi Silja Serenade tarjoilee yökerhossaan vauhdikasta ja värikästä show¨ta, joka ajoittain ulottuu myös laivan keskikäytävälle.

Share.

Comments are closed.