lauantai, 25 kesäkuun

Matka 2019 parin viikon päästä –
Kilta jakaa odotetut Vuoden parhaat -palkinnot avajaispäivänä

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Tusina kiltalaista kokoontui Helsingin Messukeskuksessa 4. tammikuuta tulevien Matkamessujen tiimoilta. Emäntänä toimi Suomen Messujen uusi tiedottaja Eva Kiviranta. Hän aloitti Matka- ja Habitare-messujen tiedottajana joulukuun alussa, mutta on ollut viestintähommissa pitkään, viimeksi Visit Finland -organisaatiossa ja matkapuhelinvalmistaja Huaweilla.

Teksti Laura Noreila

Kuvat Vesa Pekka Järvelä ja Adrián Soto

Tässä tammikuun alun tilanne, näyttelytilavarauksia tulee vielä päivittäin, Eva Kiviranta kertoi.

  • Arvioimme, että tämän vuoden Matkaan osallistuu noin 900 näytteilleasettajaa noin 90 maasta. Luvut elävät vielä, mutta näyttää siltä että tapahtuma on suunnilleen samansuuruinen kuin viime vuonnakin, kertoi Eva 17.-20. tammikuuta pidettävien messujen ennakkotietoja. Uusia osallistuvia maita ovat Iran, Sharjah, Turks & Caicos ja Angola.

  • Aiemmin Matka-messuilla on ollut teemamaa, mutta tänä vuonna erityishuomion saa toistakymmentä Hidden Treasures -suosikkikohdetta eri puolilta maailmaa.

Vilkas keskustelu, joka käsitteli matkailukohteita, lentohintoja ja sosiaalisen median tuomia uhkia sekä mahdollisuuksia, avasi uuden aktiivisen Kilta-vuoden. Kiitämme Eva Kivirantaa selkeästä esityksestä ja maittavasta iltapalasta.

Messukeskuksen tiedottaja Eva Kiviranta kertoo, että osanottajien lista elää koko ajan. Kuva Vesa-Pekka Järvela.

Matka 20189 -lehdistötilaisuus pidetään keskiviikkona 16. tammikuuta klo 8.45 – 9.30. Suomen matkatoimistoalan liitto SMAL julkistaa silloin perinteisen valmismatkatilastonsa. Samassa yhteydessä kerrotaan uusimman kuluttajatutkimuksen tulokset, joista selviää suomalaisten tämän vuoden matkustuskäyttäytymisen muutokset ja trendit.

Messuilla jaetaan perinteitä kunnioittaen Matkailutoimittajien Killan palkinnot alan parhaille. Seremonia järjestetään Inspiration-lavalla torstaina 17. tammikuuta klo 10.

 Avajaiset ovat samalla lavalla klo 11.

Share.

Comments are closed.